Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 5 august 2017

Published

on

Leu. Este posibil să aveți dificultăți pe plan sentimental și să fiți nevoit să luați o decizie delicată. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor, mai ales în plan profesional și în afaceri. Eforturile depuse în această perioadă au șanse mari să dea rezultate în scurt timp și să aducă beneficii importante. Astăzi este recomandat să evitați speculațiile financiare.

 

Fecioară. Este o zi bună pentru a vă asuma noi responsabilități sau pentru a începe o activitate extraprofesională. Aveți șanse mari de succes în activitățile intelectuale și în societate, mai ales datorită farmecului personal și ingeniozității de care dați dovadă. Seara este posibil să primiți o veste neplăcută de la un prieten, în legatură cu un plan comun.

 

Balanță. Aveți posibilitatea să faceți planuri în legătură cu demararea unei afaceri. Prietenii și partenerul de viață vă susțin și vă ajută. După-amiază s-ar putea să aveți o discuție aprinsă cu un membru al familiei. Ca să evitați tensionarea relației pe termen lung, fiți cât mai diplomat și înțelegător! Este recomandat să petreceți mai mult timp în familie și să comunicați mai mult cu cei dragi.

 

Scorpion. Ar fi bine să nu vă faceți un plan foarte precis pentru astăzi, pentru că se întrevăd evenimente neașteptate. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvați o problemă financiară. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

Săgetător. În prima parte a zilei se întrevăd mai multe drumuri scurte pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. Spre seară este posibil să vă pregătiți pentru o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viață. Este un moment favorabil planurilor de viitor. Ceea ce puneți la cale azi are șanse să se realizeze destul de ușor.

 

Capricorn. Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere promițătoare, care v-ar putea îmbunătăți simțitor situația financiară. Este de așteptat ca relațiile cu prietenii și cu rudele să fie foarte bune. În partea a doua a zilei este posibil să primiți o vizită care vă face o mare plăcere. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai în vârstă.

 

Vărsător. Intuiția vă ajută să aveți inițiative inspirate în plan social. S-ar putea să fiți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu un prieten. Parcurgeți o perioadă favorabilă în plan profesional. Rezultatele muncii de acum ar trebui să apară în scurt timp și să fie cel puțin mulțumitoare. Nu neglijați odihna!

 

Pești. Dimineața este posibil să vi se ofere un loc de muncă mai bine plătit sau să fiți promovat. Vă puteți aștepta la responsabilități mai mari, dar și la satisfacții pe măsură. Ar fi bine să vă consultați cu partenerul de viață și să țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie.

 

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să întâmpinați dificultăți financiare însă nu este cazul să vă îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durată. O rudă apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, sunt șanse să vă îmbunătățiți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu acordați destulă atenție familiei.

 

Taur. Aveți mari șanse de succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază este posibil să primiți vești bune, care vă determină să vă schimbați programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor, mai ales în plan profesional și financiar. Puteți să vă bazați pe intuiție.

 

Gemeni. Relațiile cu prietenii ar putea avea de suferit din cauza încăpățânării cu care va susțineți punctul de vedere. Chiar dacă sunteți sigur că aveți dreptate, uneori adevărul este undeva la mijoc. Pentru a depăși mai ușor o deziluzie sentimentală, vă puteți baza pe sprijinul prietenilor.

 

Rac. Parcurgeți o perioadă favorabilă în plan social. Este de așteptat ca relațiile cu cei din jur să decurgă fără probleme deosebite. Puteți să faceți planuri de viitor, mai ales în ceea ce privește călătoriile de plăcere, vacanta sau concediul. Dacă aveți de luat decizii dificile sau importante, ar fi bine să cereți sfatul unei persoane cu experiență.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro