Connect with us

Evenimente

Horoscop – sambata, 7 iulie

Previziuni astrale pentru sambata, 7 iulie 2018.

Published

on

Berbec

Sunteti nemultumit din cauza ca trebuie sa amanati o calatorie in interes profesional. In a doua parte a zilei aveti ocazia sa puneti la cale o colaborare pe termen lung.

Taur

Schimbarile pe care intentionati sa le faceti in camin sunt bine primite de membrii familiei. Spre seara, este posibil sa aveti parte de o surpriza placuta din partea unei persoane apropiate.

Gemeni

In prima parte a zilei aveti posibilitatea sa finalizati o lucrare inceputa mai demult in casa. Dupa-amiaza veti primi o veste buna de la o ruda apropiata.

Rac

Aveti posibilitatea sa faceti anumite schimbari in camin, care ar putea contribui la imbunatatirea relatiilor cu partenerul de viata. In partea a doua a zilei veti fi tentat sa cheltuiti o suma mare.

Leu

Este o zi buna pentru a va ocupa de rezolvarea unei probleme financiare mai vechi. Daca vi se propune o colaborare, ar fi bine sa nu o refuzati, pentru ca ar putea determina o schimbare in bine in viata dumneavoastra.

Fecioara

S-ar putea sa fiti nevoit sa faceti cheltuieli neprevazute. In aceasta zi va puteti schimba programul in ultimul moment, pentru a va ocupa de o problema urgenta a unui partener de afaceri.

Balanta

Este momentul sa va concentrati atentia asupra problemelor din camin. Dupa-amiaza, o ruda v-ar putea cere ajutorul intr-o chestiune financiara.

Scorpion

Astazi s-ar putea ivi ocazia sa rezolvati o problema care va preocupa de mai mult timp. In prima parte a zilei este posibil sa vi se propuna o afacere care se anunta profitabila pe termen lung.

Sagetator

Aveti ocazia sa puneti in practica planurile pe care vi le-ati facut in legatura cu un proiect. De asemenea, relatiile cu prietenii sunt foarte bune.

Capricorn

Astazi aveti tendinta sa va ocupati de mai multe proiecte in paralel. Pentru a realiza ceea ce v-ati propus, este necesar sa fiti inventiv si perseverent.

Varsator

Se pare ca sunteti in forma si este un moment bun pentru a demara noi activitati. Azi sunt favorizate si planurile de viitor in ceea ce priveste locuinta si viata de familie.

Pesti

Creativitatea este astazi la cote inalte si va poate ajuta sa rezolvati probleme dificile intr-un mod ingenios. Relatiile sentimentale parcurg o perioada favorabila.