Connect with us

Horoscop

Horoscop-sâmbătă, 8 iulie 2017

Published

on

Rac. Se pare că vă pregătiți pentru o întrunire importantă cu prietenii și/sau cu familia dar întâmpinați dificultăți neprevăzute. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să evitați o ceartă cu partenerul de viață. Pentru a găsi cea mai bună soluție, este necesar să fiți flexibil și să țineți cont de dorințele celorlalți. S-ar putea să fiți nevoit să renunțați la o călătorie planificată pentru această perioadă.

 

Leu. În prima parte a zilei se întrevăd mai multe drumuri scurte în interesul familiei. Aveți șanse mari să realizați fără dificultate tot ce v-ați propus. Relațiile cu persoanele apropiate ar trebui să fie foarte bune. Atenție la tendința de a exagera! S-ar putea ca o rudă mai în vârsta să vă reproșeze că sunteți încăpățânat și că nu țineți cont de opiniile celorlalți. N-ar strica să fiți mai înțelegător și mai diplomat.

 

Fecioară. O situație neprevăzută v-ar putea obliga să amânați planurile de a petrece mai mult timp împreună cu cei dragi. S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență în domeniul dumneavoastră de activitate, cu care veți pune bazele unei colaborări pe termen lung. Fiți prudent în discuțiile cu o rudă mai în vârstă, pentru a evita o ceartă!

 

Balanță. S-ar putea să renunțați în ultima clipă la o întâlnire cu prietenii, din cauza unor musafiri care vă iau prin surprindere. Dacă reacționati cu calm și amabilitate, s-ar putea să descoperiți împreună o oportunitate de afaceri. Vă sfătuim să fiți cumpătat la masă, fiindcă azi sunteți predispus la indigestie.

 

Scorpion. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute, dar necesare pentru cămin. După-amiază este posibil ca o persoană mai tânără din familie să vă ceară ajutorul într-o problemă urgentă. Nu vă propuneți activități foarte solicitante, fiindcă nu sunteți în cea mai bună formă fizică.

 

Săgetător. Este o zi bună pentru a face planuri de viitor. Puteți să vă dedicați unor noi activități, mai ales în plan social. Seara aveți posibilitatea să vă destindeți împreună cu prietenii și cu persoana iubită. Atenție la tendința de a lua decizii sub impulsul momentului!

 

Capricorn. Deși aveți multe de rezolvat, vă sfătuim să nu vă neglijați sănătatea. Aveți nevoie de mai multă relaxare și mai multă odihnă. Micile schimbări pe care v-ați propus să le faceți în locuință ar putea aduce mai multă armonie în viața de familie. În a doua parte a ziei, vă gândiți să cumpărați un obiect de valoare. Vă sfătuim să fiți prudent, pentru că nu este un moment propice investițiilor.

 

Vărsător. Se întrevede o zi destul de încărcată, așa că ar fi bine să vă organizați cât mai bine timpul și să vă faceți o listă de priorități. În prima parte a zilei s-ar putea să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute pentru cămin. Împreună cu partenerul de viață puteți lua cea mai buna decizie. După-amiază este posibil să vă schimbați programul în ultimul moment și să vă ocupați de o problemă urgentă de afaceri.

 

Pești. Chiar dacă sunteți preocupat de probleme profesionale importante, este cazul să acordați mai multă atenție familiei. Puteți să țineți cont de intuiție, dar ar fi înțelept să ascultați și părerile partenerului de viață. În partea a doua a zilei, o rudă mai în vârstă ar putea să vă solicite ajutorul într-o chestiune personală.

 

Berbec. Se pare că aveți de gând să faceți anumite schimbări în camin, care ar face plăcere persoanelor mai tinere din familie. Este o zi bună pentru afaceri, pentru că aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus și să obțineți câștiguri importante. Ar fi bine să nu începeți mai multe treburi deodată, fiindcă riscați să vă irosiți energia și să ratați ocazii favorabile. În a doua parte a zilei, partenerul de viață v-ar putea face o surpriză plăcută.

 

Taur. Dacă în ultima vreme v-ați confruntat cu tot felul de probleme în plan sentimental, azi situația ar putea să se schimbe simțitor în bine. După-amiază aveți posibilitatea să vă afirmați în societate. Chiar dacă sunteți în centrul atenției, aveți numai de câștigat dacă îi lăsați și pe ceilalți să își spună părerea.

 

Gemeni. Ar fi bine să nu vă faceți un program strict pentru azi, fiindcă este posibil să survină evenimente neprevăzute, care vă împiedică să-l respectați. Totuși, nu este cazul să vă faceți griji: schimbările par să fie în avantajul dumneavoastră. În prima parte a zilei s-ar putea să aflați că se conturează o călătorie în străinătate, în interes profesional. După-amiază este posibil să vă treziți cu oaspeți neanunțați. Cu diplomație, puteți salva situația.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: eastrolog.ro