Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 13 iulie

Previziuni astrale pentru vineri, 13 iulie 2018.

Published

on

BERBEC
Viața amoroasă se îmbunătățește considerabil, asta doar dacă țineți cont și de ce își dorește partenerul și renunțați la încăpățânare. Chiar dacă nu vă plac compromisurile, le faceți de dragul persoanei iubite.

TAUR
Deși nu se văd șanse prea mari ca situația financiară să se îmbunătățească, sunteți încrezători în reușită, chiar vă faceți planuri de concediu. Atenție să nu cheltuiți peste măsură.

GEMENI
Atenție la oportunitățile care se ivesc astăzi. Sunteți aproape să vă îndepliniți un vis, dar pentru asta trebuie să aveți o minte deschisă, deoarece calea către acest vis poate fi alta decât va așteptați.

RAC
Aveți parte de o zi bună pentru afaceri. Începeți să culegeți roadele unei investiții și deja vă vedeți prin magazine la o sesiune de cumpărături.

LEU
Aveți un simț ascuțit atunci când vine vorba să îi depistați pe cei care încearcă să vă păcălească. Totuși, nu este cazul să îi suspectați pe toți. Unii oameni chiar au intenții bune.

FECIOARĂ
Vă preocupați să vă îmbunătățiți imaginea publică. Purtați discuții cu oameni care vă pot ajuta să demonstrați că locul pe care îl ocupați acum este meritat din plin.

BALANȚĂ
Un partener de afaceri se bazează pe voi astăzi să rezolvați problemele și conflictele apărute la serviciu. Intuiția nu vă dezamăgește nici de această data și faceți față cu brio situațiilor stresante.

SCORPION
O persoană apropiată vă dă o veste care vă pune pe gânduri. Reflectați mult la informațiile primite și învățați ceva util pentru viitor. Acordați mai multă atenție prietenilor și familiei.

SĂGETĂTOR
Ceea ce pare a fi o piedică în calea îndeplinirii visului vostru poate fi un semnal că nu ați analizat cu atenție toate aspectele. Fără muncă nu puteți atinge succesul.

CAPRICORN
Un plan de afaceri pe care îl gândiți de multă vreme începe să prindă contur astăzi. Cu cât depuneți mai mult efort și mai multă energie, cu atât rezultatele vor fi mai bogate.

VĂRSĂTOR
Este un moment în care trebuie să învățați să fiți toleranți și să acceptați că nu toată lumea este de acord cu părerile voastre. Din idei diferite se pot naște soluții minunate.

PEȘTI
Luați prea mult în seamă opiniile altora și vreți să fiți pe placul tuturor. Trebuie să luați atitudine, pentru a nu ajunge să trăiți doar pentru cei din jur.

sursa: Bucuresti FM

 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON