Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 18 august

Previziuni astrale pentru vineri, 18 august 2017.

Published

on

BERBEC
Aveti multa incredere in voi si bine faceti. Stiti foarte bine care sunt punctele voastre forte, dar si slabiciunile si ce trebuie sa faceti ca sa va atingeti obiectivele.

TAUR
Simtiti ca astazi incepe o noua etapa din viata voastra si vreti sa faceti totul ca la carte, asa ca analizati fiecare pas pentru a nu face nimic gresit.

GEMENI
Va implicati intr-un proiect care va poate aduce, pe langa faima, si o crestere a veniturilor lunare. Important este sa va tineti de treaba si sa fiti devotati.

RAC
Stiti sa scoateti tot ce este mai bun in partenerul de viata si va alegeti foarte bine cuvintele atunci cand ii cereti ceva. Obtineti tot ceea ce v-ati propus.

LEU
Primiti laudele si aprecierea celor din jur astazi pentru reusitele voastre din ultima perioada. Bucurati-va pentru ca aveti toate motivele.

FECIOARA
Este o zi importanta pentru voi. Astazi se vor clarifica mai multe aspecte in ceea ce priveste cariera voastra, dar nu aveti motive de ingrijorare. Totul va iesi mult mai bine decat va asteptati.

BALANTA
Ziua se anunta a fi interesanta pe plan sentimental. Fie reaprindeti flacara cu partenerul de viata, fie, daca nu aveti pe nimeni, mergeti la o intalnire promitatoare.

SCORPION
Sunteti foarte eficienti si reusiti sa terminati din timp tot ce va propuneti. Aveti o viata sociala bogata, cu iesiri, relationari sau calatorii, iar asta va aduce multe satisfactii.

SAGETATOR
Se iveste o situatie care va solicita diplomatia. Trebuie sa abordati lucrurile profesionist. Descoperiti ca aveti interese comune cu cineva si o sa va ajute acest aspect.

CAPRICORN
Priviti cu incredere un proiect personal care evolueaza excelent. Toate semnele va arata ca asta este doar inceptul unei perioade foarte bune din viata voastra.

VARSATOR
Veti avea parte de cateva discutii aprinse astazi cu o persoana apropiata. Chiar daca lucrurile pe care le spuneti vin dintr-o intentie buna, ar fi bine sa va temperati.

PESTI
Trebuie să fiți atent și foarte precaut la fiecare decizie financiară, deoarece o eroare ar putea să vă aducă obstacole în acest sens.