Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 24 august

Previziuni astrale pentru vineri, 24 august 2018.

Published

on

BERBEC
Sunteți generoși cu toți, iar azi, mai mult ca oricând, îi puneți pe toți pe primul loc și abia apoi vă gândiți la binele vostru. Mereu vi se întoarce binele, însă acum fiți puțin atenți la propria persoană.

TAUR
Sunteți optimiști în privința noului proiect de la locul de muncă și ideile vă vin una după alta. Acestea sunt semne că ați ieșit din perioada neagră ce se abătuse peste cariera voastră.

GEMENI
Viața de cuplu este cea mai importantă în prezent. Visați cu ochii deschiși la momentul în care veți sta alături de partenerul de viață și o să vă relaxați într-o ambianță deosebită.

RAC
Timpul petrecut cu prietenii în ultimele zile va priește. Sunteți mult mai calmi și gata să vă puneți pe treabă la job, unde sarcinile apar încontinuu. O să dați dovadă de maturitate în ceea ce privește un conflict cu un coleg.

LEU 
Atenție la situația financiara și pe ce aruncați banii zilele acestea pentru că s-ar putea să apară o cheltuiala neprevăzută și să intrați în necaz.

FECIOARĂ
O persoană din anturajul vostru va comunică o informație foarte importantă care vă va ajuta în cariera voastră, însă trebuie să aveți grijă cum o folosiți.

BALANȚĂ
Faceți multe glume bune astăzi și o îi faceți pe ceilalți să zâmbească. Este bine ca ați scăpat de starea de neliniște din ultimele zile.

SCORPION
Sunteți foarte motivați să duceți la bun sfârșit proiectul pe care l-ați început, așa că munciți la capacitate maximă. Adevărul este că la sfârșit v-ar prinde bine un mic concediu.

SĂGETĂTOR
Faceți parte dintr-un sistem despre care aveți impresia că vă nedreptățește și astăzi sunteți porniți să schimbați acest lucru și asta cât mai repede.

CAPRICORN
Sunteți mai sportivi decât de obicei și petreceți puțin timp în aer liber. O să vă simțiți atât de bine încât decideți să faceți sport mai des în această perioadă, poate chiar vă faceți un abonament la sală.

VĂRSĂTOR
Nu mai aveți răbdare până nu o să se întâmple ceea ce așteptați de ceva vreme. Fiecare minut vi se pare o oră și vă învârtiți ca un titirez fără să vă găsiți locul. Totul va fi mai bine decât vă așteptați.

PEȘTI
Astăzi o să aveți parte de un succes alături de familie. Poate fi vorba despre un proiect pus de mult timp în aplicare, dar care până acum nu a avut un rezultat favorabil vouă.

 

sursa: Bucuresti FM