Connect with us

Horoscop

Horoscop- sambata, 25 februarie

Previziunile astrale pentru ziua de sambata, 25 februarie 2017.

Published

on

Berbec

Parcurgeti o perioada favorabila in plan profesional, care va motiveaza sa munciti intens. Atentie: riscati sa ajungeti relativ repede la epuizare.Ar fi bine sa va menajati si sa va relaxati mai mult.

Taur

S-ar putea sa fiti indispus si irascibil, probabil din cauza acumularii unor frustrari. Incercati sa va detasati si sa va relaxati!In plan profesional este posibil sa apara castiguri suplimentare sau sa descoperiti o modalitate de a creste veniturile in scurt timp.

Gemeni

In plan profesional este o zi buna pentru atragerea de noi investitori sau parteneri intr-un proiect nou.Puteti sa faceti planuri de viitor, mai ales daca este vorba despre colaborari, parteneriate sau proiecte de grup.

Rac

Parcurgeti o perioada cu potential excelent in plan profesional.Este posibil sa fiti avansat sau sa vi se incredinteze o sarcina deosebita, a carei rezolvare va poate aduce avansarea.

Leu

Este o zi favorabila initiativelor originale, indraznete.In plan profesional se intrevede o calatorie de afaceri sau inceperea unui curs ori a unui studiu de perfectionare.

Fecioară

S-ar putea sa fiti nevoit sa renegociati aspectele financiare ale unui parteneriat. Ar putea fi vorba si despre o suma de bani legata de o mostenire, un partaj ori un imprumut.

Balanță

O zi favorabila la locul de munca sau in afaceri. Aveti sanse de reusita in negocieri, in interviuri de angajare, concursuri, examene.In plan sentimental, este o perioada buna pentru a relansa relatia cu persoana iubita.

Scorpion

La locul de munca sau in afaceri este posibil sa survina evenimente neasteptate, care va obliga sa va schimbati programul. Un proiect nou ar putea sa tensioneze relatia cu colegii sau cu partenerii de afaceri.

Săgetător

Se pare ca va resimtiti dupa eforturile depuse in ultima vreme in plan profesional. Azi sunt recomandate activitatile care necesita mai putin efort si mai multa ingeniozitate.

Capricorn

In plan profesional, este o zi favorabila conceperii unor proiecte sau metode originale, ingenioase, inovatoare.In camin aveti posibilitatea sa dezamorsati eventualele tensiuni si sa imbunatatiti relatiile cu parintii.

Vărsător

O zi cu mari sanse de succes in negocieri, examene sau interviuri de angajare. Sunteti convingator si reusiti sa impuneti respect.In a doua parte a zilei este posibil sa apara tensiuni in relatiile cu rudele sau cu vecinii.

Pești

In prima parte a zilei s-ar putea sa nu fiti intr-o stare de spirit prea buna. Ar fi bine sa amanati activitatile care necesita capacitate de concentrare.Este o perioada foarte buna pentru a gasi noi metode de crestere a veniturilor.

 

Sursa: eastrolog.ro