Connect with us

Evenimente

Horoscop – vineri, 31 august

Previziuni astrale pentru vineri, 31 august 2018.

Published

on

BERBEC
Faceți o descoperire interesantă și nu vă puteți abține să nu le spuneți și celor din jur. Vorba umblă repede, așa că la sfârșitul zile veți primi o mulțime de felicitări.

TAUR
Prindeți curaj și faceți unele lucruri de care până acum v-ați ferit. Partenerul de viață va fi surprins de ambiția de care dați dovadă atunci când aveți un scop.

GEMENI
Surpriza zilei vine de la locul de muncă. Un coleg vă așteaptă cu o veste excelentă ce ține de un proiect mai vechi.

RAC
Acasă au loc câteva modificări care vă încântă. De mult timp simțeați nevoia de o modificare, fie ea și a mobilei și acum este momentul potrivit.

LEU
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze, asta pentru că veți primi o sumă de bani pe care o așteptați de la un apropiat. Nu este o sumă importantă, dar acum aveți suficienți bani încât să vă îndepliniți un moft.

FECIOARĂ
O veste bună primită la telefon vă face să vedeți altfel viața. Dacă în prima parte a zilei sunteți cam abătuți, pe seară deveniți veseli și încrezători.

BALANȚĂ
Ambiția de care dați dovadă în aceste zile vă ajută în carieră, dar și în cercul de prieteni, unde începeți să fiți priviți ca un lider.

SCORPION
Ar trebui să fiți mai atenți la felul în care vă gestionați economiile pentru că se pot ivi multe cheltuieli neprevăzute. Cu un pic de grijă nu veți avea nicio problemă.

SĂGETĂTOR
Este o zi minunată din toate punctele de vedere, dar va fi o zi plină. Aveți multe drumuri de făcut, dar le faceți pe toate cu zâmbetul pe buze.

CAPRICORN
Primiți o propunere pentru un proiect pe care îl vânați de multă vreme. Nu credeați că este posibil să vă alăturați echipei, dar iată că dorința vi s-a îndeplinit.

VĂRSĂTOR
Dispuneți de foartă multă energie și acest lucru vă va ajuta în ceea ce aveți de făcut astăzi. O să umblați mult , dar bucurați-vă pentru că aveți motive.

PEȘTI
Vă aflați în fața unei decizii importante. Înainte să luați o hotărâre ar fi bine să vă consultați și cu familia și cu toți cei care ar putea fi afectați.

 

sursa: Bucuresti FM

 

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON