Connect with us

Fapt divers

Iată cele mai populare 20 de seriale ale lui 2016

Published

on

HBO are cele mai populare seriale, urmat de AMC și Netflix

1. Serialul HBO „Urzeala Tronurilor” e în fruntea clasamentului cu 7,2 milioane de „reacții”/„angajări” pe zi. Oamenii de pe tot Globul au fost disperați să afle soarta lui Jon Snow și să vadă ridicarea la putere a lui Daenerys Targaryen, cum serialul a luat-o pe un teritoriu necunoscut, de vreme ce a continuat în lipsa cărților.
2. Serialul AMC „The Walking Dead”, cu 4,7 milioane de reacții pe zi se situează pe locul 2 în clasament. Șocantul început al sezonuluii 7 a dus la o explozie de discuții și interes pe rețelele de socializare.
3. Serialul ABC „Pretty Little Liars”, cu 3,8 milioane de cereri pe zi,  ocupă locul trei în clasament. Acest serial dramatic pentru adolescenți a fost urmărit constant timp de șapte sezoane, finalul serialului având loc în luna octombrie.
4. Serialul HBO „Westworld” a avut 3,5 milioane de cereri de vizionare pe zi. E tot ceea ce canalul are nevoie, cum „Urzeala tronurilor” intră în ultim sezon anul acecsta. Cifrele ar putea să fie mai mari, cum serialul este la început, iar gradul de interes este mai ridicat la lansare, precizează realizatorii clasamentului.
5. Serialul CW „The Flash”, cu 3,1 milioane de „reacții” pe zi face totodată din acest supererou cel mai popular al micului ecran. The Flash conduce lista serialelor DC Comics.
6. Serialul CBS „The Big Bang Theory”, cu 2,9 milioane de „reacții” pe zi se află pe locul șase. Acest sitcom american aflat la al nouălea sezon dovedește o forță incredibilă de menținere în atenția publicului de pretutindeni.
7. Serialul Netflix „The OA” CU 2,8 milioane de reacții pe zi, s-a lansat în luna decembrie. Pe lângă asta, tendința de „binge watch” (binge watching e atunci când un serial ne captivează atât de mult încât urmărim episod după episod până il terminăm) a serialelor Netflix s-a răsfrânt și asupra acestei producții, prin urmare cifrele ar putea să nu reflecte realul interes față de show, scrie publicația mai sus citată. Oricum, asistăm la o lansare cu cifre uriașe, ce indică următorul mare serial de urmărit pe micul ecran.
8. Tot Netflix a adus și „Stranger Things”, ce a suscitat 2,5 milioane de „reacții” pe zi. Și în acest caz se poate vorbi de cifre gonflate, cum serialul s-a lansat doar de câteva luni. Oricum, rămâne  altă lansare explozivă marca Netflix.
9. Serialul coreean Running Man, cu 2,4 milioane de reacții pe zi, e cea mai vizionată producție non-americană de pe glob.
10. Serialul american Suits, o dramă de tribunal ce a surprins lumea de pretutindeni cu profunzimea ei, pe parcursul a șase sezoane, a „provocat” 2,4 milioane de „reacții” pe zi.

11. Serialul CW „Arrow”, cu 2,1 milioane de „reacții” pe zi, arată că încă e de interes, chiar după cinci sezoane, întârind cota de piața a serialelor DC Comics.
12. Serialul ABC „Quantico”, un thriler cu FBI-ul în prim plan, a provocat 2,1 „reacții” pe zi, asta poate și datorită starului bollywoodian, fostă Miss World Priyanka Chopra, care – cu interpretare de excepție – acum s-a propulsat la nivelul de star global.
13. Serialul „Teen Wolf” al MTV a stârnit 2 milioane de reacții pe zi. Acest serial dramatic supranatural, aflat la al șaselea sezon, are în mod cert o masă de fani.
14. Serialul japonez „One Piece” a provocat 1,9 milioane de „reacții” pe zi. Aflat la al 18-lea sezon, este seria anime cea mai vizionată a lumii.
15. Serialul Fox „Gotham”, cu 1,9 milioane de „reacții” pe zi e un alt exemplu de succes marca DC Comics, seria fiind un prequel la Batman.
16. Serialul CW supranatural „The Vampire Diaries”, cu 1,8 milioane de reacții pe zi, încheie la cote înalte cele opt sezoane.
17. Serialul Netflix „Marvel’s Luke Cage” a provocat 1,8 milioane de „reacții” pe zi.
18. Japonia revine în top cu „Naruto: Shippuden”, serial anime cu 1,8 milioane de „reacții” pe zi.
19. Serialul History „Vikingii”, a stârnit 1,7 milioane de „reacții” pe zi. Drama „Vikingii”, plină de catastrofe, răzbunare și moarte, revine în România cu alte noi zece episoade din cel de-al patrulea sezon duminică, de la ora 22:00, din 8 ianuarie. După cum spune creatorul și scenaristul Michael Hirst, aceste episoade aduc „evenimente importante și cutremuratoare”.
20. Serialul „Mr. Robot” a generat 1,7 milioane de „reacții” pe zi.

Bonus, clasamentul până la 30

21) „Grey’s Anatomy” (ABC): 1,6 milioane „reacții” pe zi
22)  „Friends” (NBC): 1.6 milioane „reacții” pe zi
23)  „American Horror Story” (FX): 1.6 milioane „reacții” pe zi
24)  „Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.” (ABC): 1.6 milioane „reacții” pe zi
25)  „Supernatural” CW: 1.5 milioane „reacții” pe zi
26)  „DC’s Legends of Tomorrow” (CW): 1.5 milioane „reacții” pe zi
27)  „House of Cards” (Netflix): 1.4 milioane „reacții” pe zi
28)  „Once Upon a Time” (ABC): 1.4 milioane „reacții” pe zi
29)  „Breaking Bad” (AMC): 1.4 milioane „reacții” pe zi
30)  „The Night Of” (HBO): 1.4 milioane „reacții” pe zi

sursa:cinemagia.ro

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON