Connect with us

Muzica si film

Iată cum va arăta costumul lui Tom Holland din Spider-Man: No Way Home

Published

on

Un costum negru cu auriu, în tandem cu tonul întunecat pe care îl va avea noul film.

Nu foarte multe detalii se știu în acest moment despre Spider-Man: No Way Home, film cu premiera pe marile noastre ecrane pe 17 decembrie, așa că orice noi detalii care ar putea dezvălui câte ceva despre film ne atrag atenția.

Publicația flickeringmyth.com face o legătură interesantă între nou lansatele figurine Hot Toys și costumul pe care îl vom vedea în al treilea film Spider-Man cu Tom Holland. Figurinele nou lansate îl arată pe Spidy purtând un costum negru cu auriu, în tandem cu tonul întunecat pe care îl va avea noul film.

Sensul de „fără cale de întoarcere (acasă)” poate sugera statutul de fugar al lui Peter Parker (Tom Holland), comentează publicația Screenrant.

Spider-Man: Far From Home se încheia cu momentul în care identitatea secretă a lui Spider-Man era dezvăluită lumii întregi și – mai rău de atât – supereroul a căzut într-o cursă întinsă de Mysteryo fiind acum urmărit de autorități pentru o crimă pe care nu a săvârșit-o și pentru atacuri teroriste pe tot cuprinsul Europei de care nu este răspunzător.

Fotografiile date publicității odată cu anunțarea titlului sugerează că evenimentele din film sunt plasate la câteva luni de anterioara producție, perioadă în care – cel mai probabil – Peter s-a ascuns de autorități. Totodată, imaginile dezvluie, cel mai probabil, ascunzătoarea lui Spidy.

Screenrant atrage atenția, însă, că în spatele titlului se mai poate ascunde o semnificație legată de mult-trâmbițata intersectare între universuri, cu un rol extins al lui Doctor Strange în evenimentele din Spider-Man 3.

Se știe deja că acțiunea din Spider-Man 3 e plasată înainte de evenimentele din Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Coroborate acestea duc la ideea că personajul lui Tom Holland s-ar putea pierde în „Multiverse”, făcând eforturi extraordinare pentru a găsi o cale de întoarcere acasă.

sursa: cinemagia.ro

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: