Connect with us

Regional

În această seară, confruntare între Universitatea Craiova și FC Voluntari. Jandarmii au pregătit măsuri de ordine și siguranță publică

Published

on

În această seară, de la ora 21.30, pe stadionul „ Ion Oblemenco”, din Craiova, se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova și FC Voluntari. Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, dat fiind că partida se va juca cu spectatori, în limita a 50 la sută din capacitatea stadionului.

Jandarmii craioveni fac apel la suporterii celor două echipe să conștientizeze situația epidemiologică actuală și să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

Intrarea în stadion se va face prin turnichete, agenții asigurând paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion. Totodată, participanţii la acest eveniment vor fi supuşi unui control corporal preventiv, efectuat de firma de securitate contractată de organizator, cu scopul evitării introducerii pe stadion a unor materiale sau obiecte, ce pot pune în pericol siguranţa spectatorilor. Suporterii mai sunt rugați să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

%d