Connect with us

Sport

În această seară, de la ora 21.00, derby FCU Craiova – Universitatea Craiova. Autoritățile au luat măsuri sporite de siguranță

Published

on

La ora 21.00, va începe partida dintre FCU Craiova şi Universitatea Craiova. Cele două echipe se înfruntă pe arena din Bănie, într-un joc din cadrul etapei a 11-a din Liga 1. Antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi portarul Mirko Pigliacelli au afirmat, la unison, că alb-albaştrii sunt concentraţi asupra jocului şi interesaţi doar de puncte, nu şi de tensiunile din afara terenului. De cealaltă parte, și antrenorul formaţiei FCU Craiova, Adrian Mutu, a declarat că îşi doreşte victoria, în acest joc. Mutu a recunoscut că, având foarte mulţi jucători străini, unii dintre aceştia nu înţeleg importanţa jocului, dar şi-a asigurat fanii că vor fi foarte motivaţi pe teren.

De altfel, autoritățile au luat măsuri sporite de ordine, pentru partida de fotbal, din această seară. Autoritățile le recomandă suporterilor să îşi exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare în mod civilizat, să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să se delimiteze de orice formă de violenţă verbală sau fizică şi să respecte indicaţiile forţelor de ordine.