Connect with us

National

În Bucureşti au intrat în vigoare restricţii suplimentare, impuse de numărul mare de cazuri de coronavirus

Published

on

De 3 zile, rata de infectare a depăşit, în capitală, nivelul de 3 la mia de locuitori. Nicoleta Stoian vine cu mai multe informaţii:Participarea la evenimentele din Bucureşti este, de astăzi, condiţionată de prezentarea certificatului verde, care atestă vaccinarea anti-COVID, testarea recentă sau trecerea prin boală în urmă cu cel mult 6 luni.

Chiar şi cu această condiţie, nunţile şi botezurile se pot organiza în spaţii interioare cu cel mult 200 de participanţi, iar mitingurile sau demonstraţiile în exterior – cu maximum o sută, şi cu respectarea măsurilor de protecţie.

În restaurante, cinematografe, săli de spectacole, locuri de joacă sau piscine, accesul este condiţionat tot de prezentarea certificatului verde şi doar la jumătate din capacitate. xclusiv pe baza vaccinării complete a tuturor participanţilor în urmă cu cel puţin 10 zile, se pot organiza competiţii sportive la capacitate maximă a sălilor, cursuri de instruire cu peste 250 de persoane în interior şi peste 300 în exterior sau conferinţe cu peste 300 de persoane în interior.

Activităţile recreative şi sportive se pot desfăşura în aer liber cu participarea a cel mult 10 persoane care nu locuiesc împreună.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: