Connect with us

Info Trafic

In Gorj ceaţa a redus vizibiliatea sub 100 de metri

DN6 în zona Mehadia, un autotren a lovit un podeţ lateral si s-a rasturnat. Vezi starea drumurilorin Oltenia!

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anuntă că, la această oră, în judeţul Brăila, pe DN2B Brăila – Buzău, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100 de metri şi în judeţul Gorj ceaţa a redus vizibiliatea sub 100 de metri pe DN67C Novaci – Rânca şi pe DN67 Târgu Jiu – Polovraci.

Conducătorii auto sunt sfatuiti să reducă viteza şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. Luminile de ceaţă trebuie folosite doar dacă vizibilitatea scade semnificativ, întrucât îi pot stânjeni pe ceilalţi participanţi la trafic.

Ieri, în judeţul Caraş-Severin, pe DN6 Caransebeş – Orşova, în zona Mehadia, un autotren a lovit un podeţ lateral, răsturnându-se în afara părţii carosabile. Traficul rutier nu este afectat. Pe parcursul zilei de astăzi, ansamblul de vehicule va fi ridicat, moment în care este posibil ca circulaţia să se întrerupă.

e autostrada A1 Orăștie – Sibiu circulația este oprită între nodurile rutiere Săliște și Cunța (km 270+020 – km 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri. Autovehiculele sunt deviate pe DN1.

În judeţul Buzău, pe DN10 Brașov – Buzău, în zona Siriu, este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone din cauza lucrărilor de reparaţie a unui viaduct (la kilometrul 85+534 de metri).

 

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: