Connect with us

National

În mai multe unităţi de învăţământ din Capitală şi din ţară nu se vor face cursuri, mâine, de Ziua Mondială a Educaţiei

În Dolj, unitățile de învățământ  au primit o …

Published

on

În mai multe unităţi de învăţământ din Capitală şi din ţară nu se vor face cursuri, mâine, de Ziua Mondială a Educaţiei. De asemenea, unităţile de învăţământ în care vor fi instalate secţii de votare pentru referendumul din 6 şi 7 octombrie ar putea să-şi modifice programul în ziua de luni, 8 octombrie, pentru a pregăti sălile pentru cursuri.

În Dolj, unitățile de învățământ  au primit o adresă oficială de la Inspectoratul Școlar Județean în care se solicită asigurarea condițiilor necesare amenajării secțiilor de votare pentru referendumul din 6-7 octombrie.

În consecință, pentru amenajarea acestor secții de votare, unele dintre unitățile școlare au făcut deja o repartizare a copiilor care au sălile de curs unde se amenajează secțiile de votare în alte clase, dar sunt și situații în care părinții spun că au fost anunțați să nu își mai aducă la cursuri copiii. Conducerea ISJ Dolj susține însă că a făcut o centralizare a programului pentru zilele de vineri și luni și nu sunt situații în care să se suspende cursurile.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d