Connect with us

Regional

In perioada 11-13 octombrie se vor desfasura Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității”

Published

on

In perioada 11-13 octombrie se vor desfasura Zilele Liceului Teoretic ”Henri Coandă” – 100 de ani în slujba comunității” din Craiova. 40 de activități se vor derula pe parcursul celor 3 zile.

Un moment de referință, va fi recitalul de muzică folk și poezie sub genericul ”Podium poetico-muzical”, care va reuni poeți și jurnaliști contemporani consacrați, precum și cantautori, artiști renumiți de muzică clasică și folk.

Sesiunea omagiala va avea loc pe 11 octombrie, de la ora 12.00, în incinta  școlii, în sala de festivități a liceului. Evenimentul ”Podium poetico-muzical – recital de muzică folk și poezie” se va desfășura pe baza sportivă a liceului, începând cu ora 13.00.

ULTIMA ORĂ

National8 ore ago

Muzeul Cărții și Exilului Românesc îl sărbătorește pe data de 23 aprilie pe artistul plastic Victor Cupșa, ce dă numele unei colecții aflate in patrimoniul muzeului.

Regional10 ore ago

Asociația Energia Inteligentă organizează „Zilele Prevenirii Dezastrelor” în Craiova

Asociația Energia Inteligentă aduce în atenția comunității din Craiova un eveniment deosebit: „Zilele Prevenirii Dezastrelor”, desfășurat în perioada 23-25 aprilie...

Regional11 ore ago

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București este co-organizator în Festivalul Internațional Shakespeare 2024, ediția a XIV-a (16 – 26 mai)

La 30 de ani de la prima ediție a Festivalului Internațional Shakespeare care aduce la Craiova cele mai mari nume...

Regional11 ore ago

Proiect ”Generație fără bariere – Suntem altfel” – Anul European al Tineretului

Miercuri, 24 aprilie,  începând cu ora 14.00, în Sala de Spectacole – Casa de Cultură a Studenților Craiova, va avea...

Regional11 ore ago

Craiova: Punct de sacrificare a mieilor în Piaţa Chiriac

SC Pieţe şi Târguri Craiova SRL va continua şi în acest an tradiţia amenajării în Piaţa Chiriac a unui punct...

Regional11 ore ago

Vâlcea: Budești va avea aerodrom și heliport

Localitatea Budești din județul Vâlcea se pregătește să își extindă orizonturile cu un proiect ambițios de construire a unui aerodrom...

National16 ore ago

Vizită regală în județul Mehedinți

În perioada 23-25 aprilie 2024, Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor efectua o vizită...

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON