Connect with us

National

În urma crimei din clanul Duduienilor, Marcel Vela îi amenință pe răufăcători: ”Suntem cu ochii pe voi!”

Published

on

Principalul suspect, în cazul uciderii lui Florin Mototolea, liderul clanului Duduianu, a fost arestat, pentru treizeci de zile, de Tribunalul București. Richard Emanuel Gheorghe, din clanul Rinu, este numele acestuia și are  26 de ani. Cu mâna în ghips și cu mască de protecție, el le-a spus jurnaliștilor că este recunoscător că a scăpat cu viață, din conflictul în care şi-a pierdut viața liderul Duduienilor. Conflictul a avut loc în noaptea de luni, spre marți, pe fondul unor neînțelegeri, izbucnite în timpul unui joc de noroc. Suspectul de 26 de ani i-ar fi aplicat victimei, care avea 39 de ani, lovituri, cu un obiect ascuțit, cauzându-i răni profunde, care au dus la moartea acesteia.

Mâine va avea loc înmormântarea celui care era cunoscut ca Emi Pian. În tot acest timp, sute de oameni participă la priveghiul victimei, la vila acestuia din capitală. Zeci de polițiști au fost trimiși acolo, iar forțele de ordine se tem de o eventuală răzbunare a clanurilor. Şefii poliției dau asigurări că nu există nici un pericol, pentru oamenii obișnuiți. Şi ministrul de Interne a ieșit public, pentru a spune că România este un stat sigur. Marcel Vela a avut un mesaj și pentru clanurile interlope:
”Vă comunicăm că avem planuri comune de acțiune cu alte instituții, în strategii țintite pe grupurile infracționale. Suntem o țară sigură, în ceea ce privește ordinea publică. Am, în încheiere, un mesaj pentru clanuri, interlopi și răufăcători: suntem cu ochii pe voi!”

Declarațiile ministrului vin și în contextul în care, în spațiul public, au apărut, zilele acestea, informații despre o polițistă sub acoperire, care a primit amenințări, cel mai probabil, după scurgeri de informații, chiar din rândul poliției.