Connect with us

Evenimente

Inca o razie pe străzile Craiovei!

Polițiștii din cadrul formațiunilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, luptători de la acțiuni speciale și jandarmi au verificat sute de masini!

Published

on

Noaptea trecuta, 09/10.07.2016, a fost organizată şi executată o razie, în municipiul Craiova, pentru prevenirea şi combaterea abaterilor la regimul circulaţiei rutiere și a faptelor antisociale.

Polițiștii din cadrul formațiunilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, luptători de la acțiuni speciale și jandarmi au verificat în trafic peste 300 autovehicule, astfel fiind legitimate aproximativ 400 persoane.
În cadrul acțiunii au fost constatate 4 fapte de natură penală, situații în care au fost întocmite dosare penale în conformitate cu prevederile legale. Polițiștii craioveni, în cadrul raziei, au constatat și aplicat 71 sancțiuni contravenționale de peste 17.500 lei;  permise de conducere fiind reţinute în vederea suspendării.
       Exemple:
         1.     A fost depistat N.ION, 26 de ani,  din Craiova în timp ce conducea, pe Calea Bucureşti din Craiova, un autoturism având permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul.
        2. În cadrul raziei de azi noapte a fost depistată F.GEORGIANA, 27 de ani, din Craiova în timp ce conducea, pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiu, un autoturism având o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.
%d blogeri au apreciat: