DE ACTUALITATE

Inca se mai pot depune proiecte de investitii pentru dezvoltarea fermelor mici

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a prelungit  sesiunea de depunere a proiectelor de investiții pentru submăsura (sM) 6.3 „Sprijin pentru dezvoltarea fermelor mici” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 până la data de 15 decembrie 2016, ora 16.00.

Alocarea bugetară pentru această submăsură, stabilită pentru sesiunea 2016 este de 100 milioane de euro iar  AFIR primește solicitări de finanțare în limita plafonului de depunere a proiectelor, respectiv 120% din suma alocată pe sesiune.

Pragul minim de depunere a proiectelor până la închiderea sesiunii este de 15 puncte. După încheierea evaluării de către AFIR, proiectele vor fi selectate în funcție de punctajul obținut la criteriile de selecție , în ordine descrescătoare. Selecția proiectelor se va realiza în limita alocării disponibile în 2016.

Persoanele interesate să depună proiecte de investiții pentru dezvoltarea fermelor mici prin sM 6.3 pot consulta gratuit pe pagina oficială de internet a Agenției (www.afir.info), Ghidul Solicitantului pentru submăsura amintită.

%d blogeri au apreciat: