Connect with us

Evenimente

Inca un weekend de poveste la Colibri!

Marcel Iureş revine la sfarsit de noiembrie pe scena Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”.

Published

on

Ne asteapta inca un week-end de poveste la Teatrul Colibri din Craiova.

Sambata, de la ora 18:00 ne bucurăm de povestea plină de învățături Sarea în bucate, adusă în scenă într-un spectacol după Petre Ispirescu, realizat pe un scenariu şi în regia lui Valentin Dobrescu, cu scenografia semnată Mihai Pastramagiu, pe muzica lui Alin Macovei-Moraru. Viaţă personajelor dau actorii: Ionica Dobrescu, Oana Stancu, Adriana Ioncu, Iulia Cârstea, Cosmin Dolea, Mugur Prisăcaru si Daniel Mirea.

Duminica, de la ora 11:00 vor intra în scenă Cântăreții din Bremen, într-o dramatizare, în regia artistică a lui Valentin Dobrescu ce ii are in distributie pe actorii: Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Iulia Cârstea, Ionica Dobrescu, Adriana Ioncu si Alla Cebotari.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica între 10:00 – 13:00. Preţul uni bilet este de 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului.

Până la sfârşitul lunii, programul mai cuprinde spectacolele „Pinocchio”  „Alis în lumea păpuşilor„Frumoasa din Pădurea Adormită”,  Bună dimineaţa, noapte bună” „Poveste despre Hansel şi Gretel” si „Invitaţie la joacă”.

Vineri, 25 noiembrie, ora 19.00, este anunţată premiera spectacolului „Furtuna” de William Shakespeare, în regia lui Cristian Pepino, în care publicul craiovean va avea bucuria să îl regăsească în distribuţie pe Marcel Iureş alături de artiştii Teatrului pentru Copii şi Tineret „Colibri”.