Connect with us

Evenimente

Incendiu, în această dimineață, la clubul Bamboo din Capitală

40 de persoane au ajuns la spitale.

Published

on

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la ora 4.00, la clubul Bamboo din Capitală, potrivit Biroului de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov.

Aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale în urma incendiului, o singură persoană fiind grav rănită. Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, a declarat că situația în zona incendiului din Clubul Bamboo este sub control, deși mai sunt focare în incinta prăbușită pe care pompierii se luptă să le stingă.

La nivelul Ministerului Afacerilor Interne s-a activat o linie telefonică – 021 206.40.50, unde rudele celor care s-au aflat în Clubul Bamboo pot suna pentru a obține informații despre persoanele transportate la spital, informează ISU București.

De asemenea, oricine deține informații relevante despre alte posibile victime sau legate de izbucnirea incendiului poate suna la numărul respectiv de telefon.

Medicul coordonator al SMURD București, Bogdan Oprița, a declarat că în urma incendiului de la clubul Bamboo nu sunt persoane cu arsuri, însă au fost persoane expuse la fum, una singură fiind în stare gravă și intubată, care se află în clinica ATI-Toxicologie de la Spitalul Floreasca.

Potrivit medicului, alte două persoane care au fost transportate la Spitalul Floreasca prezintă fracturi care urmare a faptului că au sărit de la etaj.

Bogdan Oprița a adăugat că persoanele care au fost transportate la spitalele bucureștene prezentau expunere la fum și hipotermie.

Potrivit informațiilor furnizate de ISU București, incendiul s-a manifestat pe o suprafață de circa 3.000 de metri pătrați, practic întreaga incintă a Clubului Bamboo fiind distrusă de flăcări.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: agerpres