Connect with us

National

Încep înscrierile în organizația de studenţi AIESEC Craiova

Din 18 februarie

Published

on

Tinerii studenţi au ocazia de a trăi cea mai frumoasă experiență, plină de provocări şi diversitate dar și oportunitatea de a se dezvolta într-un context multicultural.

Recrutarea se va desfăşura pe parcursul a două săptămâni, începând cu 18 februarie.

Organizația globală încurajează orice student, indiferent de anul de facultate sau specializarea acesteia, să fie curioși și interesați de posibilitatea de a se forma personal și profesional prin multitudinea de activități pe care AIESEC le oferă.

AIESEC îi invită pe toți cei interesați, în fiecare zi, între orele 10:00 – 16:00,  de luni până vineri, în incinta Universității din Craiova, la intrarea Facultății de Litere, iar oricând, site-ul oficial stă la dispoziția celor care vor sa afle mai multe informații: https://join.aiesec.org.ro.

La sfârşitul perioadei  de recrutare, AIESEC Craiova pune la dispoziție atât pentru viitorii membrii cât şi pentru cei actuali, un training de public speaking, menit să îi introducă în procesul dezvoltării personale.

Voluntarii au ocazia să învețe să lucreze în echipă, să interacționeze cu voluntarii internaţionali şi să se implice în proiectele sociale, de asemenea au  posibilitatea să facă vânzări către companiile locale, și nu numai.

Ei au șansa să dezvolte și să dobândească unele calități care sunt foarte utile și căutate la tinerii din piața muncii, prin intermediul departamentelor puse la dispoziţie, precum marketing, vânzări şi finanţe, proiecte sociale internationale, PR şi  resurse umane.

AIESEC oferă acces la o largă rețea de comunicare între studenții voluntari din România, dat fiind faptul că AIESEC este prezent în țara noastră și în alte 14 orașe, astfel ei pot crea, cu ușurință, relații care sunt de ajutor în demersul dezvoltării fiecărui membru al organizației, dar și în extern alaturi.

Profilul liderilor pe care AIESEC îl căută este unul destul de simplu: caută oameni curioși și entuziaști, care cunosc limba engleză la un nivel conversațional, să fie studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 29 de ani  și care înțeleg importanța voluntariatului în comunitatea locală.

AIESEC este o asociație studențească globală, non-guvernamentală, independentă, non-profit, condusă de studenți sau proaspăt absolvenți ai unei instituții de învățământ superioară și este prezentă în 126 de țări și teritorii și are ca scop dezvoltarea abilităților de leadership ale membrilor săi.