Connect with us

CULTURAL

Începe Tîrgul Gaudeamus Radio România, ediție exclusiv on-line

Published

on

Săptămâna viitoare, dăm startul unei noi ediții online a Târgului Gaudeamus Radio România, care se va desfășura pe parcursul întregii luni martie.
Evenimentul înlocuiește, în calendarul anual, ediția pe care o organizam, în mod tradițional, la Craiova. Conceptul de bază este același, ca și la ediția online din noiembrie: standurile virtuale ale participanților vor fi „construite” ca pagini individuale, în secțiunea ”expozanți” a website-ului www.gaudeamus.ro; evenimentele se vor derula exclusiv on-line și vor putea fi urmărite pe site, conform programului anunțat, fie în transmisiune directă (inclusiv pe Facebook), fie ca înregistrări disponibile de la momentul în care sunt programate.
Întrucât efortul organizatoric este același, indiferent de durata târgului, iar la ediția precedentă am primit numeroase solicitări de înscriere în timpul târgului, vom aloca acestei ediții o lună întreagă și vom oferi această posibilitate și editurilor, care nu au reușit să se înscrie în primul interval prevăzut. Acesta va fi un avantaj și pentru evenimente, care vor fi mai vizibile și mai ușor de urmărit.
Pentru a menține interesul publicului, dată fiind durata atipică a târgului, am împărțit evenimentul în patru secțiuni, fiecare cu o tematică distinctă.

Temele abordate vor fi:

● 1 – 8  martie: Cartea scrisă de și/sau pentru femei;
● 9 – 15 martie: Non-ficțiune
● 16 – 23: Ficțiune și poezie
● 24  – 31 martie: Cartea pentru copii și Școala Altfel la Gaudeamus

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: