DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt anunțate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme privind fluența traficului pe arterele principale.

În perioada 24 martie – 3 aprilie 2020, pe sensul către București al autostrăzii A1 București – Pitești, la kilometrul 115, în zona municipiului Pitești (județul Argeș), traficul rutier se restricționează pe banda numărul doi și jumătate din prima bandă pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatație ale podului. Circulația se desfășoară pe banda de urgență și pe jumătate din prima bandă.

Pe  sensul către Sibiu al DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 238+120 de metri, în afara localității Câineni, județul Vâlcea, din cauza surpării suprafeței carosabile (pe o lungime de aproximativ 6 metri), se circulă pe un singur fir, dirijat prin semaforizare.

Amintim că din cauza lucrărilor de asfaltare a carosabilului, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București  – Constanța s-a închis nodul rutier de la km 15, ieșirea spre Cernica. Accesul către localitățile Cernica și Bălăceanca se va face prin șoseaua de centură a Capitalei.

Pe tronsonul kilometric 27 – 33, între localitățile Brănești (județul Ilfov) și Fundulea (județul Călărași), circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

%d blogeri au apreciat: