DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 171, în apropierea localității Cernavodă, județul Constanța,  a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autoturisme. Impactul nu s-a soldat cu victime, însă traficul rutier pe sensul către litoral este restricționat pe benzile 1 și 2, circulându-se doar pe banda de urgență.

De asemenea, sunt semnalate un drum național și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile:

– DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);

– DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea;

– DJ 672C – blocat în zona localității Runcu, județul Gorj.

Pe principalele artere rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Astfel, circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

În județul Constanța, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări reparații pod, până la finalul anului 2020. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

%d blogeri au apreciat: