Connect with us

Info Trafic

Infotrafic

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, sunt semnalate un drum național și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată, ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile:

– DN1R- blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj. Circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate;

– DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea. Se circulă pe o rută ocolitoare;

– DJ 672C – blocat în zona localității Runcu, județul Gorj;

Pe principalele artere rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, valorile de trafic fiind normale.

Circulația este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, între kilometrii 275 – 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, întrucât se efectuează lucrări de reparații a suprafeței de rulare.

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod din acest loc s-a surpat.

În județul Constanța, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări reparații pod, până la finalul anului 2020. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Astăzi, în intervalul orar 09:00 – 14:00, în funcție de condițiile meteorologice, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe tronsonul kilometric 175+600 de metri – 176+200 de metri, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, județul Vâlcea, vor avea loc lucrări de reparații la partea carosabilă. Traficul rutier se desfășoară pe pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

De asemenea, pe DN7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, între kilometrii 217 – 218+400 de metri, pe raza localității Tuțulesti, județul Vâlcea, se execută lucrări de frezare și așternere a covorului asfaltic. Din acest motiv, între orele 07:00 – 20:00, traficul se va desfășura pe jumătate de cale, dirijat cu piloți de circulație.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare, dar și să crească distanţa de siguranţă între vehicule.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: