DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Situația traficului pe arterele principale se prezintă astfel:

– Autostrada A1 București – Pitești – carosabil umed, fără precipitații, vizibilitatea este bună.Valori de trafic reduse pe ambele căi.

– Autostrada A2 București – Constanta –  este semnalată ceață pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii, vizibilitatea fiind scăzuta sub 100 de metri. Carosabilul este umed, valorile de trafic fiind reduse.

– Autostrada A3 București-Ploiești – carosabilul este umed, este semnalată ceață pe unele porțiuni, cu vizibilitate scăzută sub 150 de metri.

– Autostrada A4 Ovidiu – Agigea – carosabil umed, condiții de ceață, trafic redus.

– DN 1 București – Brașov – carosabil umed, fără precipitații, vizibilitate bună. Valorile de trafic sunt reduse.

– DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea – Sibiu – precipitații mixte pe anumite tronsoane, carosabilul este umed, vizibilitate bună. Valorile de trafic sunt reduse.

Este semnalată ceață pe mai multe artere rutiere din județele Călărași, Harghita și Constanța, vizibilitatea fiind sub 200 de metri, izolat chiar sub 50 de metri.

Din cauza ceții dense, au fost sistate manevrele în toate porturile de la Marea Neagră.

Drumuri naționale cu zăpadă depusă:

– DN 7A, km. 51 – 86, loc. Voineasa, jud. Vâlcea – limită cu jud. Hunedoara, zăpadă 1-2 cm;

– DN 67C, km. 26 – 31, loc. Novaci – Rânca, județul Gorj, zăpadă sub 1 cm;

– DN 67C, km. 31 – 34, loc. Rânca, județul Gorj, zăpadă 1-2 cm.

Pe timp de ceață, dar și în condițiile unui carosabil umed și alunecos, li se recomandă conducătorilor auto să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

%d blogeri au apreciat: