DE ACTUALITATE

Infotrafic

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, A1 București-Pitești, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, fără precipitații sau depuneri de polei, cu valori reduse de trafic și vizibilitate bună.

Se circulă în condiții de vizibilitate redusă, pe alocuri sub 50 metri, din cauza ceții, pe mai multe artere din județele Caraș –Severin, Harghita și Suceava.

În ceea ce privește fluența traficului, se circulă în condiții de aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, dar și pe Centura Capitalei, în apropierea localităților Mogoșoaia, Bragadiru și Pantelimon.

Începând de la data de 15 decembrie, ora 08:00, timp de patru zile, circulația este restricționată pe două tronsoane ale autostrăzii A1 Sibiu – Deva, astfel:

—     între km. 242 – 243, sensul de deplasare Sibiu-Deva, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă;

—   între km. 242+900 de metri – 244, sensul de deplasare Deva-Sibiu, pe raza localității Săliște, jud. Sibiu, lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Restricția de circulație se aplică pentru banda de urgență și prima bandă.

Pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 33+100 de metri – 36+100 de metri, localitatea Fundulea, județul Călărași, traficul rutier este  deviat de pe calea 1 (sensul către Constanța) pe celălalt sens, unde se circulă pe câte o bandă pentru fiecare direcție, pentru efectuarea de lucrări la partea carosabilă.

Pe timp de ceață, conducătorilor auto li se recomandă să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile.

%d blogeri au apreciat: