Connect with us

Info Trafic

Infotrafic

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice.

Se circulă în condiții de iarnă pe mai multe artere rutiere din județul Dâmbovița, din acest motiv, pe DN 72, în zona localității Săcuieni, un autotren a derapat și a ieșit în afara părții carosabile.

De asemenea, ninge slab, însă fără probleme de circulație pe drumurile din județele Botoșani, Bacău, Vaslui, Prahova (DN1, între kilometrii 88 (loc. Bănești) – 138 (limită cu județul Brașov), pe DN1A – de la km. 140 pana la km. 160, în zona loc. Cheia), Argeș, Brașov și Covasna.  Se acționează cu utilaje de deszăpezire.

Începând cu ora 07:00, se desfășoară patru transporturi agabaritice pe traseul Calafat Port – Basarabi – Golenți – Galicea Mare – Giubega – Perișor – Radovan – Podari.

Transporturile sunt formate din câte două camioane fiecare, având lățimile de 5,30 metri, 5,33 metri, 5,45 metri, 5,52 metri și 5,60 metri, respectiv înălțimile de 6,10 metri, 6,25 metri, 6,45 metri, 6,50 metri, 6,52 metri, 6,73 metri și 6,80 metri.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Transporturile vor fi însoțite pe traseul precizat de echipaje de poliție rutieră.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, conducătorii auto sunt sfătuiți ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Continue Reading

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

ASCULTA LIVE

%d blogeri au apreciat: