Connect with us

Info Trafic

Infotrafic

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, în această dimineață, nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

Se circulă în condiții de ceață densă, vizibilitatea fiind redusă sub 200 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Brăila, Ialomița, Călărași, Ilfov, Alba, Mureș, Harghita, Caraș-Severin și Timiș, dar și pe tronsonul kilometric 11 (loc. Ciorogârla, județul Ilfov) – 30 (loc. Bolintin Deal, județul Giurgiu) al autostrăzii A1 București-Pitești și pe autostrada A2 București – Constanța, între kilometrii 10 (București) – 105 (Drajna) și 144 (Fetești) – 160 (Cernavodă).

În aceleași condiții de ceață densă se circulă și pe întreg tronsonul kilometric al autostrăzii A3 București-Ploiești, dar și pe autostrăzile A10 Sebeș-Turda și A3 Ungheni-Chețani.

Până la finalul lunii mai, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe tronsoanele kilometrice 11-17 și 27-33, se circulă deviat de pe sensul către București (calea 2) pe sensul către litoral (calea 1), traficul desfăşurându-se pe câte o bandă pentru fiecare direcţie. Măsura este impusă în vederea efectuării de lucrări de reabilitare a părţii carosabile.

De asemenea, a fost închis și nodul rutier de acces în localităţile Cernica şi Bălăceanca, județul Ilfov, fiind restricţionată circulaţia pe breteaua de intrare/ieşire din autostradă și DNCB, pe sensul Constanța – București.

Pe timp de ceață,conducătorii auto sunt sfătuiți să reducă viteza, să mărească distanţa în mers faţă de vehiculele din față şi să folosească corespunzător luminile. De asemena, pietonii, bicicliştii şi căruţaşii trebuie să fie conştienţi de faptul că pe timp de ceaţă sunt mai greu vizibili în trafic.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: