Connect with us

Info Trafic

Infotrafic

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe principalele artere rutiere, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța (cu excepția tronsonului 144, loc. Fetești – 214, mun. Constanța, unde este carosabil umed), A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea, DN1 București-Brașov și DN7 București-Sibiu, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Începând din data de 25 martie 2021, timp de un an, podul de peste râul Arieș a intrat în reabilitare. Astfel că circulația pe DN1 Alba Iulia – Cluj-Napoca, la intrare în municipiul Turda, județul Cluj, este oprită, fiind deviată pe Strada 22 Decembrie din municipiul  Turda.

Pe DN 68A Margina – Coșevița, între kilometrii 38 – 53, județul Timiș, până pe data de 15.04.2021, se efectuează lucrări de reparații la partea carosabilă, constând în înlocuirea structurilor rutiere afectate de valorile mari de trafic și de tonaj, prin realizarea unor sisteme rutiere noi cu îmbrăcăminte asfaltică. Fiind un sector de drum tranzitat intens, sunt recomandate ca rute ocolitoare Autostrada 1, nod rutier Ilia – DN 7 Arad – Nădlac sau Autostrada A1, nod rutier Simeria DN 66 – Hațeg – DN 68 Caransebeș – DN 6 Lugoj – A1.

Conducătorilor auto li se recomandă să manifeste prudență la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcției de deplasare și să crească distanța de siguranță între vehicule

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: