Connect with us

Info Trafic

Infotrafic: lucrări pe A2 București-Constanța

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, în perioada 5 – 27 mai 2021, se desfășoară lucrări de reparații a părții carosabile pe autostrada A2 București-Constanța, pe tronsonul kilometric 64+700 de metri (localitatea Lehliu Gară, jud.Călărași) – 71+500 de metri (Dor Mărunt, jud. Călărași). Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către Capitală, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se se circulă pe câte o bandă în ambele direcții.

De asemenea, mai este instituită o restricție de circulație pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161 (Podul Cernavodă). Din cauza lucrărilor de reparații, până la finalul lunii mai, circulația este restricționată pe calea 2 (sensul către București), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și de drum.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: