Connect with us

Info Trafic

INFOTRAFIC: Luni, 14 septembrie

Restricii, blocaje, lucrari la carosabil. Iata cum se circula astazi!

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că nu sunt semnalate autostrăzi sau drumuri naţionale cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme majore de fluenţă a traficului pe arterele principale.

Traficul rutier pe Autostrada A1 Orăștie – Sibiu este restricționat între nodul rutier Săliște și nodul rutier Cunța (km. 270+020 – km. 292+455), în vederea remedierii degradărilor constatate la kilometrul 275+650 de metri al autostrăzii.

Măsura de restricționare a traficului rutier se aplică pe o perioadă de aproximativ o lună și jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.

Circulația se desfășoară pe o rută alternativă, respectiv pe DN1, între localităţile Sălişte şi Cunţa.

Circulația rutieră pe DN1C Gherla – Dej este întreruptă la kilometrul 49, din cauza unor lucrări de reparaţii la podul peste râul Someșul Mic, în zona localității clujene Buneşti (comuna Mintiu Gherlii).

Pe parcursul executării lucrărilor, traficul rutier se desfăşoară pe DN1C – varianta de ocolire a municipiului Gherla.

De asemenea, poate fi utilizat traseul alternativ DJ172F Gherla – Mintiu Gherlii – Mănăstirea – Dej.

În judeţul Maramureş, până în data de 20 septembrie 2015, traficul rutier este întrerupt pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, între kilometrii 15+420 şi 37+860 de metri.

Măsura de închidere a segmentului de drum a fost luată în vederea executării unor lucrări de reabilitare.

Traficul rutier este deviat pe următoarele rute ocolitoare:

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone: Baia Mare (DN1C) – Seini (DN1C) – Oraşu Nou (DJ109I) – Sighetu Marmaţiei (DN18);

-pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 7,5 tone: Baia Mare (DN18 / DN1C) – Baia Sprie (DN18)- Cavnic (DJ184)
– Ocna Şugatag (DJ109F) – Fereşti (DJ109F) – Sighetu Marmaţiei (DN18).

Potrivit CNADNR, de marți, 15 septembrie, încep lucrările de consolidare la viaductul Cârligul Mic de pe DN 7 Valea Oltului iar până la jumătatea lunii noiembrie la kilometrul 200 traficul se va desfășura cu dificultate pe o singură bandă în ambele direcții.

Tot din 15 septembrie se aplică noi restricții de circulație și pe DN 66 Defileul Jiului.

La solicitarea constructorilor care efectuează lucrări de modernizare, CNADNR a aprobat închiderea circulației între Bumbești Jiu și Petroșani de luni până vineri între orele 9.00 – 18.00 și în zilele de sâmbătă de la ora 9.00 la ora 16.00 fără pauză.