Connect with us

Info Trafic

Infotrafic matinal

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile. 

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A2 București – Constanța, A3 București – Ploiești, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară pe un carosabil uscat, cu valori normale și vizibilitate bună.

Începând de astăzi, 15 martie, ora 08.00, timp de 30 de zile, vor fi efectuate lucrări de frezare și asfaltare a părții carosabile pe DN 65 Slatina – Pitești, între kilometrii 116 și 120, în zona localității Albota, județul Argeș.

Tot astăzi, în intervalul orar 08:00 – 17:00, pe Autostrada A2, la kilometrul 21, sensul Constanța – București, traficul va fi restricționat pe a doua bandă, pentru montarea parapetului median.

De asemenea, în interval orar 8:00 -17:00, se va închide și  banda 1, la km 34,  sensul Constanta – Bucuresti, pentru lucrări de foraj și montare stâlpi pentru panouri fonoabsorbante.

%d blogeri au apreciat: