Connect with us

Info Trafic

Infotrafic – restricții de circulație

Published

on

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună restricții de circulație pe autostrăzi sau drumuri naționale, dar reamintește că, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, circulația rutieră a fost închisă pe DN 7C (Transfăgărășan), pe sectorul de drum cuprins între kilometrii 104 (Piscu Negru, județul Argeș) și 130+800 metri (Bâlea Cascadă, județul Sibiu), precum și pe DN 67C (Transalpina), pe tronsonul kilometric 34+800 metri – 59+800 metri, între localitățile Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea).

Pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul de mers către Constanța, între kilometrii 10+544 – 11+944 de metri, a fost instituită restricție de circulatie pe banda nr. 1, respectiv banda de decelerare, fiind închis accesul dinspre A2 către DN CB (breteaua de coborâre). Traficul se va desfășura doar în banda nr. 2, iar ca rută alternativă va fi utilizată ieșirea către comuna Cernica, județul Ilfov. Durata lucrărilor va fi până în aproximativ data de 16.12.2022, timp în care vor fi reparate rosturile de dilatație la podul ce trece pe deasupra DN Centura București.

Astăzi, 19.11 2022, circulația va fi restricționată pe autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea, între km.64 – km.66, banda nr. 2, pe sensul către capitală, în intervalul orar 07:00 – 18:00, pentru reparații covor asfaltic.

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare în condiții de vizibilitate redusă, mărind distanța de siguranță între autovehicule, să folosească luminile de ceață și să se asigure foarte bine înainte de schimbarea benzii, evitând efectuarea de manevre periculoase sau depășiri riscante.