Connect with us

Sanatate & Life Style

INGENIOS: cuburile inghetate de aloe vera calmeaza arsurile dupa plaja

Aloe vera are un puternic efect antiinflamator si calmant, dar va oferi si o senzatie de prospetime pielii.

Published

on

Daca ati exagerat cu expunerea la soare la ore nepotrivite si v-ati ales cu arsuri si senzatie de mancarime a pielii, o solutie la indemana si foarte eficienta este exact ceea ce aveti nevoie. Gelul de aloe vera este varianta salvatoare in acest caz, iar daca il tineti si la congelator, veti obtine o modalitate perfecta pentru a trata arsurile provocate de soare.

Cumparati gel de aloe vera si puneti-l in recipientul pentru facut gheata. Veti obtine niste cuburi inghetate de aloe vera pe care le puteti folosi apoi pe zonele afectate. Nu numai ca aloe vera are un puternic efect antiinflamator si calmant, dar va oferi si o senzatie de prospetime pielii, precum si o racorire placuta pe pielea incinsa de razele puternice ale soarelui.

Nu uitati nici de crema cu factor de protectie solara! Trebuie aplicata cu regularitate, o data la fiecare doua ore si de fiecare data dupa ce ati facut baie in mare sau piscina. Astfel, veti scadea considerabil riscul de a va arde pielea in timpul expunerii la soare si va veti putea bucura de un bronz mai uniform si mai indelungat.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: