Connect with us

Evenimente

#InstaCraiova te invita la expozitie! Cele mai tari fotografii din Craiova

Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor expuse într-un cadru sustenabil, printre plante în becuri și sticle.

Published

on

Peisaje, portrete, fotografii ce surprind momentele de fericire și momentele zilnice din viața craiovenilor sunt expuse într-un cadru sustenabil, printre plante cu rădăcini aflate la vedere în becuri și în sticle. Vernisajul expoziției #InstaCraiova a avut loc duminică, 9 octombrie, la Teatrul Colibri din Craiova.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 10 – 26 octombrie, în intervalul orar: 10:00 – 13:00, 16:00 – 19:00, de luni până vineri, iar sâmbăta în intervalul orar 16:00 – 19:00.

Proiectul #InstaCraiova este organizat de Asociația April Hub împreună cu Comunitatea Instagram Craiova și se bucură de sprijinul Teatrului pentru Copii și Tineret Colibri.

Craiovenii care merg la expoziție vor putea participa și la un concurs de fotografie care le va stimula creativitatea. Concursul, care se desfășoară în perioada 09.10.2016 – 26.10.2016, are în centru o instalație sub formă de caleidoscop, care îi va ajuta pe participanți să realizeze cadre inedite cu doze de suc!  

Andreea Melinescu, PR al Teatrului Colibri din Craiova, a oferit astăzi mai multe amănunte la emisiunea Pulsul Zilei: 

 

Fotografii de la vernisajul expozițitiei – sursa: Andrei Ursu, Facebook.

 

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: