Connect with us

National

Întâlnire ?de scurtă durată? Băsescu ? Putin

Published

on

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat că a ajuns la un acord cu omologul său ucrainean Petro Poroşenko privind termenii livrărilor de gaze naturale ruseşti, ‘cel puţin pe perioada iernii’. Convorbirile dintre cei doi preşedinţi au avut loc în cadrul negocierilor desfăşurate la Milano, cu prilejul summitului Asia-Europa, între şeful statului rus şi principalii lideri europeni.

După cum au relatat agenţiile internaţionale de presă, discuţiile de la Milano au fost marcate de diferenţe majore în privinţa sprijinului pe care Moscova îl acordă separatiştilor din Ucraina. Totuşi, Rusia, Franţa, Italia şi Germania au căzut de acord asupra utilizării de drone pentru supravegherea încetării focului în estul Ucrainei, în special la frontiera ruso-ucraineană.

Cu prilejul summitului Asia-Europa din nordul Italiei, liderul rus Vladimir Putin a avut şi o întîlnire neoficială cu preşedintele Traian Băsescu. În cadrul întîlnirii, „de scurtă durată?, cei doi lideri ?au discutat principalii parametri ai relaţiilor bilaterale?.

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON

%d blogeri au apreciat: