Connect with us

National

Întâlnire la sediul central al PNL între lideri şi membri ai fostului PDL, convocaţi de Vasile Blaga

Ludovic Orban a mai afirmat că…

Published

on

Foşti PDL-işti – în prezent membri ai PNL – au avut, aseară, 18 iulie, o reuniune, la sediul din Bucureşti AL Partidului Naţional Liberal, unde au discutat despre viitorul acestui partid, la solicitarea lui Vasile Blaga. Fără să recunoască că ar exista anumite tensiuni în principalul partid de opoziţie, atât preşedintele PNL, Ludovic Orban, cât şi Vasile Blaga, spun că tot ce îşi doresc este o formaţiune puternică. Fostul copreşedinte al PNL, Vasile Blaga, a avut o discuţie în sediul partidului cu mai mulţi foşti membri ai PDL, discuţie la care au participat, printre alţii, Emil Boc, Anca Boagiu, Gheorghe Flutur, Roberta Anastase sau Alexandru Pereş. Fostul copreşedinte al liberalilor, Vasile Blaga, declara la finalul celor trei ore de discuţii că aceştia doresc un partid liberal puternic, dar a menţionat că sunt multe lucruri de corectat.

La discuţia membrilor PNL din vechiul PDL nu a fost invitat şi actualul lider al liberalilor, Ludovic Orban, care era în sediu. Acesta a explicat însă că a fost informat despre şedinţă, a fost de acord şi a avut discuţii cu fiecare coleg în parte. Mai mult, el a adăugat că este o persoană deschisă dialogului.

Ludovic Orban a mai afirmat că Vasile Blaga a simţit nevoia să aibă această discuţie, care nu reprezintă nimic rău, nu arată în niciun fel că ar exista probleme în partid, iar PNL este un partid coerent, unit, în care deciziile se iau în forurile statutare.

Continue Reading
%d blogeri au apreciat: