Connect with us

Evenimente

Intencity 2024: Abonamente sold-out, înainte de începerea marelui eveniment

Published

on

Managerul Operei Române Craiova, organizatorul Festivalului IntenCity Craiova, a anunțat că au fost vândute 23.500 de abonamente pentru acest an și că sunt așteptați 27.500 de spectatori, numărul maxim, impus de ISU Dolj: ”pe stadion, nu putem avea mai mult de 23.500 de personae, în același timp. Am lăsat un număr limitat de bilete de o zi. Pentru prima zi (vineri, 28 iunie), este posibil să declarăm sold-out, însă mai sunt disponibile bilete pentru sâmbătă și duminică. Avem o capacitate maximă de 4.500 de persoane la Sala Polivalentă. Așadar, 27.500 de potențiali prezenți în stadion”, a declarat Zamfir.

Mai sunt doar câteva ore până la startul Festivalului IntenCity. Iar ediţia din acest an promite să fie una cu mult mai mult decât un simplu festival de muzică.

Pe lângă spectacolele electrizante şi prestaţiile live, oferite de Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike, Dubioza Kolektiv și Helena Paparizou, alături de unii dintre cei mai în vogă artişti români, The Motans, Connect-R, Subcarpați și Damian Drăghici & Brothers, arealul festivalului va fi plin de surprize și activități interactive.

Unul dintre momentele de vârf ale festivalului – din zona de activări, de pe esplanada stadionului Ion Oblemenco – va fi marcat printr-un flash mob spectaculos, când peste 250 de dansatori profesioniști vor transforma atmosfera într-o adevărată explozie de energie și culoare.

Fanii Festivalului IntenCity au acum un nou motiv de bucurie: vor putea achiziționa o gamă variată de produse personalizate, pentru a simţi şi mai intens atmosfera acestui eveniment unic.

Festivalierii vor putea savura diverse preparate delicioase, de la street-food international, la specialități locale.

În premieră în România, la Craiova IntenCity, va putea fi admirat cel mai nou model de la Ford, 100% electric.