Connect with us

Evenimente

[INTERVIU] Campioana mondiala Adina Diaconu, cel mai tanar cetatean de onoare al municipiului Slatina

Daria Andriescu a stat de vorba cu Adina Diaconu astazi la emsiunea „Pulsul Zilei” si a aflat totul despre campioana noastra mondiala.

Published

on

Campioana mondiala Adina Diaconu scrie istorie nu numai pe teren, ci si in randul locuitorilor orasului Slatina. La 17 ani a devenit cel mai tanar Cetatean de Onoare al orasului de pe malul Oltului, iar in luna decembrie a anului 2016 a castigat aurul la tenis de masa in competitiile de la Cape Town, alaturi de partenera ei la dublu, Andreea Dragoman. A fost pentru prima data in istorie cand Romania a castigat aurul in aceasta competitie. Tot la Cape Town, Adina a luat si bronzul la simplu.

 

15380308_1373873482632198_9138217407359363908_nPe langa medalii si titluri onorifice, Adina a fost portdrapelul Romaniei la Jocurile Olimpice pentru juniori de la Nanjing.  Urmatorul pas? Tokyo 2020.

Daca nu ar fi jucat tenis de masa, ar fi vrut sa invete foarte mult la matematica, materia ei preferata. Iar atunci cand are un meci, nu intra niciodata pe teren fara o bratara care ii ofera putere si credinta.

 

Daria Andriescu a stat de vorba cu Adina Diaconu astazi la emsiunea „Pulsul Zilei” si a aflat totul despre campioana noastra mondiala:

 

 

sursa foto: Adina Diaconu (galerie personala)

%d