Connect with us

Regional

Interviu Bellini pentru Radio România Oltenia Craiova

Published

on

În această seară, Bellini urcă pe scena IntenCity Craiova începând cu ora 24.00. Artista i-a acordat un interviu lui Cristian Barbu pentru Radio Romănia Oltenia Craiova.

Bellini a fost o trupă pop-germană de fete format în 1997. Formația era formată din trei membri: Dandara Santos-Silva, Lisa Frieg și Megan Sierz. Producători Ramon Zenker și Gottfried Engels, au fost cunoscuți sub numele de Frații Bellini. Trupa a fost numită în amintirea legendei fotbalului brazilian, Hilderaldo Bellini.

Bellini bun venit în România bun venit în Craiova la intencity este pentru prima oară când ajungi în România. Ai avut ocazia până acum să vizitez orașul?

Da, este prima oară când mă aflu în România și sunt foarte fericită că am ajuns aici. Nu am apucat să văd foarte mult din oraș. Am ajuns la aeroport la București noaptea și am făcut 2h pe drum. Apoi am văzut în trecere orașul care mi s-a părut frumos. Hotelul este minunat și vreau să le mulțumesc organizatorilor. Am mai apucat să văd în drum către stadion puțin, dar am văzut și pe internet despre Craiova și știu că aveți lucruri foarte frumoase. Este un oraș mic dar foarte frumos.

Cum s-a schimbat viața ta după lansare albumului Carnival în 1997.

Am vrut la început să fac mai puțin câteva melodii, dar producătorul mi-a spus că ar trebui să facem un album, iar un album presupune 14 sau 15 melodii diferite. Pentru mine a fost os surpriză să primesc această propunere și a trebuit să încep să studiez puțin mai mult muzica pentru că nu mai era vorba doar despre San Bagejaneiro și atât, era ceva mai complex care presupune studiu dar și lucrul sub presiunea timpului pentru că trebuia să rezervăm timp pentru producție pentru a elabora muzică așa cum trebuie, iar pentru mine toate acestea au fost o surpriză pentru că nu eram obișnuită cu așa ceva. A fost un pas mare în cariera mea pe care a trebuit să îl fac un album. Am avut și îndoieli că voi reuși să duc la capăt această muncă, dar din fericire am reușit. Nu toate melodiile de pe album au fost chituri dar din fericire a fost una Sanbagejaneiro și asta este important din 14 melodii una să se cânte în 78 de țări din această lume.

Și acum pe final, un mesaj pentru cei care vor veni să te vadă în această seară la Intencity.

Am văzut stadionul și am fost încântată. Eu cred că va fi cel mai bun show din viața mea, cel puțin anul acesta, pentru că stadionul acesta plin va oferi o atmosferă extraordinară pentru a ne simți bine împreună. Este un stadion imens, dar cred că publicul va veni în număr mare și în seara aceasta îl va umple până la refuz și abia aștept să ne simțim bine.