Connect with us

Evenimente

Învestirea noului guvern (audio)

Noul Guvern condus de Nicolae Ciucă şi-a început azi activitatea

Published

on

Noul Guvern condus de Nicolae Ciucă şi-a început azi activitatea, la finalul unei zile pline, cu vot în Parlament şi ceremonie de învestire la Preşedinţie. Prima şedinţă a executivului în noua formulă este în plină desfăşurare la Palatul Victoria. Detalii are Andrei Şerban.

La ceremonia de învestituă a executivului, Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că românii aşteaptă ca guvernul să se apuce de treaba şi să rezolve problemele existente. Lumea s-a săturat de crize şi de promisiuni, a mai spus Klaus Iohannis:

Guvernul PSD-PNL-UDMR condus de Nicolae Ciucă a obtinut, astazi, votul de învestitură, în Parlament, cu sustinerea a 318 senatori si deputati. S-au înregistrat si 126 de voturi împotrivă. În discursul sau, premierul Nicolae Ciuca a spus că noul guvern va oferi predictibilitate si stabilitate, iar programul de guvernare va pune în centru cetăteanul. Au urmat interventii din partea parlamentarilor si nu au lipsit acuzatiile dintre opozitie si actuala coalitie. Cu detalii Alina Bordeiasu: