Connect with us

Azi despre ieri

Invitat la matinal- marti, 23 august

Liviu Jicman, Vicepresedintele Institutului Cultural Roman despre prezenta Romaniei la Târgul Internaţional de Carte de la Beijing.

Published

on

Miercuri, 24 august, se deschide cea de-a 23-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte de la Beijing, eveniment la care România, alături de celelalte ţări central şi est-europene e invitată de onoare. Participarea ţării noastre la eveniment e susţinută de ICR, prin Centrul Naţional al Cărţii şi poartă mesajul „Booking Romania”. La standul României vor fi expusete 1200 de titluri de albume şi cărţi apărute la 20 de edituri româneşti, precum şi traduceri din autori români publicate cu sprijinul Centrului Naţional al Cărţii. Prezentarea de carte românească va fi însoţită de recitaluri ale maestrului Grigore Leşe şi ale violonistului Andrei Mihail, precum şi de interpretarea piesei de teatru „Angajarea de clovni”, de Matei Vişniec în prezenţa autorului. Va fi, de asemenea, reprezentat şi târgul de carte Gaudeamus de la Radio România.

Amanunte, in cadrul rubricii Invitat la matinal de maine, de la ora 9.40, de la dl. Liviu Jicman, Vicepresedintele Institutului Cultural Roman.