Connect with us

Muzica si film

IRAIDA și Qodës îți testează limitele cu
“Fool me”

Published

on

Intrați în mașină, puneți-vă ochelarii de soare și apăsați play pe “Fool me”, vă asigur că vă veți pierde în moment și veți scrie propriul scenariu, măcar pentru câteva minute. Explozia de sunete și sentimente, împreună cu vocea soft a IRAIDEI, conturează o poveste de dragoste în care ai face orice pentru cel iubit, chiar și să te lași păcălit. “Fool me” reprezintă a doua colaborare dintre cei doi artiști, IRAIDA și Qodës lansând împreună în trecut “Crushin’ on you”.

Cântecul a fost scris de IRAIDA și Qodës înșiși, iar producția a fost realizată, de asemenea, de Qodës.

,,<<Fool me>> este o piesă despre compromisuri în dragoste. Există relații sau situationship-uri unde, deși știi prea bine cu cine ai de-a face, preferi să fii mințit frumos doar pentru ca acea persoana să rămână în viața ta sau pur și simplu ignori red flag-urile, focusându-te pe părțile <<bune>> ale acelei persoane. De cele mai multe ori acest joc creează dependență și devine din ce în ce mai greu să ieși din el… love is funny, right?” ne spune IRAIDA.

,,Gustul verii timpurii obține, prin apariția acestui proiect electrizant, acel salt and pepper fără de care nu se poate. <<Fool me>> este despre întregul univers de emoții trăit alături de persoana care poate fi acolo! Sau care trebuie să fie! <<Fool me>> este și o provocare la dans, mai ales că se instalează instantaneu în subconștient și va fi fredonată de la prima ascultare! Ce să mai…e un must. Te desparte un singur play ca să te convingi!” ne spune Qodës.

IRAIDA este cântăreață și unul dintre cei mai apreciați compozitori din industria muzicală românească. A scris cântece pentru artiști precum Banx & Ranx, Rêve, INNA, Alexandra Stan, Sak Noel, Elvana Gjata, SICKOTOY, Manuel Riva, Roxen, Karmen, Olivia Addams, Gromee, Antonia și mulți alții. Personalitatea ei puternică și puterea ei de a obține ceea ce își dorește este și mai puternică. Colaborarea cu Manuel Riva, “Modern Love”, a urcat rapid în topul clasamentelor, ajungând pe locul 1 în Top 200 Shazam în Bulgaria și România, plus multe alte clasamente din diferite țări. Datorită vocii sale cameleonice, artista este întotdeauna perfectă pentru orice act artistic.

Qodës este un DJ  și  producător muzical versatil din România, care a colaborat cu artiști din Canada, Australia, Spania și Franța. Recunoașterea sa internațională a venit  odată cu lansarea melodiei  „Poison”, care a adunat  10 milioane de stream-uri pe Spotify și  peste 1 milion de căutări pe Shazam, melodia fiind prezentă în seturile multor DJ din întreaga lume, inclusiv în cel al faimosului DJ Fisher. În România, a obținut recunoștință odată cu lansarea versiunii originale a piesei „Una favela”, care a ocupat timp de 45 de zile prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale, iar noua versiune “Una Favela”, alături de ANTONIA, a depășit rapid granițele, cucerind rând pe rând publicul din Grecia, Emiratele Arabe Unite, Turcia și Norvegia.
 

De-a lungul timpului, Qodës a remixat piese de la artiști internaționali precum: A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons, dar îi face deosebită plăcere să remixeze și piese ale artiștilor români, chiar și din zona de folclor. Vibe-ul din piesele produse de Qodës variază de la melancolie la energie pură.