Connect with us

Regional

ISU Gorj: Accident, la Cariera Minieră Roșia

Published

on

O mașină, care transporta mineri, a intrat, în această dimineață, într-o bandă transportoare, la Cariera Minieră Roșia, din cadrul Complexului Energetic Oltenia. În vehicul se aflau șase persoane. Șoferul a rămas încarcerat, în urma impactului. În zonă a intervenit un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Gorj și ambulanțe.

”În jurul orei 06.30, am fost solicitați să intervenim, pentru gestionarea unei situații de urgență, generate de un accident rutier, produs pe raza localității Fărcășești, sat Moșneni, în care a fost implicată o autospecială de pompieri, aparținând unui operator economic, în care se aflau șase persoane, și care a intrat într-o bandă transportoare.

La fața locului, s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, echipajele de intervenție constatând că, în urma impactului, a rezultat o victimă de sex masculine, care era încarcerată, în stare de conștiență și cooperantă. S-a intervenit pentru extragerea din autovehicul a bărbatului, acordarea primului ajutor calificat la fața locului, ulterior fiind transportat la spitalul din Rovinari. O altă persoană de sex feminin a fost evaluată medical la fața locului, însă a suferit leziuni minore și a refuzat să fie transportată la spital”, transmite Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al ISU Gorj.

foto: ISU Gorj