Connect with us

Regional

ISU Mehedinți: Supărat că l-a părăsit iubita, un bărbat a stat, 60 de ore, pe un stâlp de înaltă tensiune

Published

on

După ce a fost părăsit de iubită, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune și a coborât după … 60 de ore. Nu a fost prima data, când a pus salvatorii pe jar, cu același gest. La finalul lunii iulie, el a petrecut 22 de ore pe același stâlp, amenințând că se aruncă.

De data aceasta, bărbatul în cauză a urcat pe stâlp, joi, și a coborât, abia în această dimineață. În zadar au încercat mama lui, polițiștii și oamenii din zonă să îl facă să renunțe. A fost convins abia după 60 de ore, anunță autoritățile: ”În această dimineață, cetățeanul, urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din extravilanul localității Cerneți, a fost convins de salvatori să coboare. Apelul la 112 a fost făcut de un trecător, care a observat bărbatul, în seara de 17 august. La locul evenimentului, au fost mobilizate două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu-Severin, cu o autospecială cu modul de prim-ajutor și o autospecială de intervenție la dezastre, dar și echipaje din cadrul IPJ și SAJ”, anunță ISU Mehedinți.
La fața locului, a ajuns și un reprezentant al distribuitorului de energie electrică, care a scos de sub tensiune firele de curent electric.

După ce a coborât de pe stâlp, bărbatul a fost imobilizat de polițiști, urmând să fie preluat de echipajele medicale, in vederea efectuării unor investigații de specialitate.