Connect with us

Regional

ISU Vâlcea: Mașină răsturnată, la Brezoi, într-o prăpastie. Toți pasagerii au scăpat nevătămați

Published

on

Patru persoane au scăpat nevătămate, după ce autoturismul cu care circulau a ieşit de pe şosea şi a căzut într-o prăpastie, rămânând răsturnat pe o parte. Accidentul a avut loc, în această după-amiază, pe Valea Oltului, în localitatea Brezoi, satul Călineşti din judeţul Vâlcea – conform IPJ Vâlcea.

Autoturismul condus de un şofer în vârstă de 70 de ani a derapat, a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat într-o prăpastie de pe marginea drumului. La locul accidentului au fost trimise de urgenţă mai multe ambulanţe, inclusiv una de transport persoane şi victime multiple, dar şi echipaje de descarcerare. Medicii şi paramedicii i-au găsit pe şofer şi pasageri ieşiţi din maşina răsturnată pe o parte. „Toţi pasagerii, în număr de patru, după evaluarea medicală, au refuzat transportul la spital”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. În urma evenimentului, traficul rutier pe Valea Oltului nu a fost afectat.

foto: ISU Vâlcea

ULTIMA ORĂ

LIKE US

ASCULTĂ PE TELEFON