Connect with us

Fapt divers

James Wan va fi la carma unui nou reboot Mortal Kombat

Primul film Mortal Kombat a fost lansat în 1995, succesul său financiar făcând cunoscut la Hollywood numele lui Paul W. S. Anderson.

Published

on

Proiectul unui nou film Mortal Kombat se află de mai mulți ani în planurile celor de la New Line Cinema. A fost lansat între timp un serial bazat pe universul popularei francize de jocuri video, iar succesul acestuia i-a determinat pe realizatori să-și reia eforturile aducerii pe marele ecran a celei de-a treia pelicule Mortal Kombat.

În acest sens, a fost angajat regizorul lui Insidious, The Conjuring şi Furious 7, James Wan, care se va ocupa de producția filmului, urmând indicațiile studioului, legate de o distanțare de mitologia jocurilor, accentul urmând a fi pus pe artele marțiale, în lupte cât mai realiste, dure, brutale.

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (cel care a lucrat și la serialul Mortal Kombat: Legacy) şi Dave Callaham (The Expendables), are în centru un bărbat aparent inofensiv, care își descoperă potențialul de luptător odată ce este prins într-o confruntare între luptătorii Pământului și monștrii din Outworld. Pentru a putea salva Pământul de la anihilarea totală, el trebuie să câștige turneul de arte marțiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Primul film Mortal Kombat a fost lansat în 1995, succesul său financiar făcând cunoscut la Hollywood numele lui Paul W. S. Anderson. Sequel-ul, apărut în 1997 în regia lui John R. Leonetti (Mortal Kombat: Annihilation), nu a mai înregistrat o asemenea reușită la box office.