Connect with us

Muzica si film

Jessie Reyez a lansat piesa „Mutual Friend”

Published

on

Jessie Reyez lansează melodia „Mutual Friend”, pe care a prezentat-o live în cadrul show-ului TV „Jimmy Kimmel Live!”. În același timp, artista a dezvăluit, videoclipul piesei, care a fost regizat de Peter Huang.„Prietenul meu m-a sunat să vorbim și să-mi transmită un mesaj de la fostul meu (de parcă am fi fost în școală sau ceva de genul ăsta -_-) M-am supărat tare, am mers la studio, am comandat Uber Eats, Rykeys a cântat un beat și apoi a ieșit „Mutual Friend”, a declarat Jessie. 

Noul single urmează lansarea din iunie a piesei „Fraud”. Piesa, descrisă de Antwane Folk de la Rated R&B ca „intensă și nefiltrată”, a sosit cu un videoclip muzical regizat de Emma Higgins.

Ambele melodii sunt programate să apară pe viitorul album al lui Reyez, care va fi lansat prin FMLY/Island Records. Ea și-a lansat  albumul de debut „Before Love Came to Kill Us” în martie 2020. La mai puțin de două săptămâni mai târziu, a apărut ediția de lux și a avut trei cântece suplimentare.

În toamna aceea, Reyez a lansat o a treia versiune extinsă a Before Love Came to Kill Us. Ea a înlocuit două melodii cu „Sugar at Night” și „No One’s in the Room”. Toate cele trei track-uri au inclus apariții de la Eminem și 6LACK.

La sfârșitul anului 2020, Reyez a primit premiul American Express Impact la Billboard Women in Music 2020. Before Love Came to Kill Us a fost lăudat de Rated R&B în aceeași lună, apărând pe lista albumelor de la sfârșitul anului pe locul 19.

%d blogeri au apreciat: